Mer fra Drakes neste eventyr
0

Mer fra Drakes neste eventyr

des 29 Spill.no  

«Uncharted 3: Drake’s Deception» ble annonsert tidligere denne måneden og forventningene stiger nå i jevnt tempo. Drakes neste eventyr vil i lik stil som forgjengeren, «Uncharted 2: Among Thieves», ta sted rundt om i verden. Riktignok har Naughty Dog, denne gangen, valgt å fokusere på den arabiske ørkenen, som også vil være Drakes endestasjon i det kommende spillet. På veien vil vi selvfølgelig måtte ta opp kampen med en rekke fiender, mens en hoppende Drake prøver å løse nok et skattejaktmysterium. Naughty Dog lover gjensyn med flere kjente karakter, samt en rekke nye. Derimot vil hovedfokuset ligge på å utdype forholdet mellom Drake og hans mentor og farsfigur Victor «Sully» Sullivan.

 

Sandstøv og flammer

Naughty Dog er ikke kjent for å gjøre noe halvveis og siden «Uncharted 3: Drake’s Deception» skal være satt til ørkenen har gjort mye for å kapre ørkenatmsfæren, både på handlings og grafikkfronten. Blant annet har de jobbet mye med sand og flamme-effekter, noe som tydelig kommer frem i traileren fra spillet. I går kveld kom de også ut med en ny to-delt video av spillet i aksjon. Videoene kan som vanlig ses under og her får vi se mer av, den allerede viste, chateau-brettet, samt noen av Drake’s nye ferdigheter. Som blant annet inkluderer et mye forbedret hånd-til-hånd kampsystem.

 

 

«Uncharted 3: Drake’s Deception» har slippdato 4 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.