Mer moro i «Just Cause 2»
0

Mer moro i «Just Cause 2»

apr 28 Spill.no  

Det kaotiske og morsomme actionspillet «Just Cause 2» blir straks enda mer kaotisk. Den svenske utvikleren Avalanche er nemlig klar med den første nedlastbare utvidelsen til spillet.

Mer våpen, mer moro

Torsdag 29. april kommer den første utvidelsespakken til spillet, som har fått tittelen «Black Market Aerial Pack». Denne inneholder et nytt jetfly, en ny rakettkaster, og en fallskjerm med jetmotorer(!). 25. mai kommer neste pakke, kalt «Black Market Boom Pack», som byr på tre eksperimentelle prototypevåpen. En blanding av en rakettkaster og et haglgevær, en bombekaster og en luftkanon som kan blåse vekk biler og fiender.

Kaoset roer seg med andre ord aldri på Panau. Begge de nedlastbare pakkene slippes samtidig på Playstation Network og Xbox Live og vil koste litt over ti kroner hver.

«Just Cause 2» er utviklet av Avalanche Studios og utgitt av Eidos. Spillet er ute på Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.