Simmene inntar konsollene
0

Simmene inntar konsollene

apr 28 Spill.no  

Den sosiale såpeoperaen «The Sims 3» har så langt vært forbeholdt PC-spillere, men nå har Electronic Arts annonsert at også konsollspillere skal få tilgang til det interaktive dukkehuset.

Ulike versjoner

Det er snakk om egne spill til Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii og Nintendo DS, der innholdet vil variere mellom de ulike versjonene. Ifølge pressemeldingen fra Electronic Arts. Det som er felles for alle spillene er at man kan lage sine egne simmer med ambisjoner og målsettinger, og det er opp til spilleren om han vil prøve å hjelpe simmene med å nå sine mål.

En funksjon som ikke er i PC-versjonen er såkalte karma-krefter, som lar spillerne kaste forbannelser eller velsignelser over simmene sine, slik at de kan bli utrolig vakre, ekstremt uheldige, eller lignende. Playstation 3- og Xbox 360-versjonene vil i tillegg ha full nettintegrasjon, slik at man kan dele opplevelser, bygninger og simmer med andre spillere. Electronic Arts nevner også Facebook-integrasjon i pressemeldingen for disse to versjonene.

Wii og DS

Wii-versjonen blir et helt eget spill i en strandby, der man kan spille med vennene sine og gå på ulike oppdrag. DS-versjonen vil fokusere på å bygge og skape, med innebygd støtte for å konstruere og dekorere både hus og simmer, samt en historiemodus.

«The Sims 3» utvikles av Maxis og gis ut av Electronic Arts. Spillet er allerede ute på PC. Konsollversjonene har ikke fått en lanseringsdato ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.