Mer New Vegas i juli
0

Mer New Vegas i juli

jun 23 Spill.no  

Utvikler og utgiver Bethesda har nå bekreftet at den tredje tilleggspakken til Fallout: New Vegas, Old World Blues, lanseres den 19. juli.

Etter tilnærmet hundre timer i hovedspillet, flukt fra et dunkelt kasino i Dead Money, og stammekriger i Honest Hearts, er det igjen klart for å vende tilbake til den post-apokalyptiske Mojave-ørkenen for ytterligere noen timer med det skranglete, men akk, så sjarmerende Fallout: New Vegas.

Old World Blues var opprinnelig forelagt et juni-slipp, men ukjente omstendigheter har overbevist Bethesda om at en lansering den 19. juli var mer treffende, noe de nylig kunne bekrefte i et nyhetsbrev.

I Old World Blues blir du plassert i rollen som forsøkskanin i et eksperiment som ikke overraskende går fryktelig galt ganske raskt, og lar deg oppdage en rekke nye våpen og tidligere ukjent teknologi i de mange nedlagte forskningsstasjonene i Big Empty oppe i fjellene. Tilleggspakken loves å gi svar på opphavet til en rekke av de muterte monstrene man støter på til vanlig i Mojave-ørkenen, og sjansen er nok temmelig stor for at vi møter på noen nye noen også.

Som i de forrige tilleggspakkene får du muligheten til å øke fem nye nivåer, og det skal blant annet bli mulig å endre på utseendet til figuren din i løpet av spillet.

Fallout: New Vegas og Old World Blues utvikles og utgis av Bethesda for Xbox 360, PC og Playstation 3. Sistnevnte blir tilgjengelig via nedlasting den 19. juli.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.