Mer Walking Dead i august
0

Mer Walking Dead i august

jul 06 Spill.no  

Telltale Games har bekreftet at neste episode i zombie-eventyrspillserien The Walking Dead, Long Road Ahead, vil bli sluppet noenlunde samtidig for alle plattformer en gang i midten av august.

Skal ikke skje igjen

Grunnen til forsikringen, er at europeiske Playstation 3-eiere måtte finne seg i å vente til i går med å spille episode 2 av spillet, mens amerikanerne fikk denallerede onsdag forrige uke, da den også dukket opp på europeisk Xbox Live Arcade. Telltale har derfor kommet med en ny blogg på hjemmesiden sin for å forsikre sine europeiske PS3-venner om at dette ikke skal skje igjen.

Se trailer

– Selv om vi ikke kan gi dere noen eksakt dato akkurat nå, kan vi si at tredje episode vil bli tilgjengelig i midten av august, og at vi og våre samarbeidspartnere gjør alt vi kan for å lanseres på alle plattformer og i alle regioner så samtidig som mulig, heter det i bloggen.

– Vær trygge på at vi gjør alt vi kan for å få ut episodene til dere så raskt som mulig.

Hvis du ikke husker hvor mye vi elsket første episode, anbefaler vi at du klikker deg over HIT for å lese anmeldelsen vår. Vi vil i tillegg komme med en anmeldelse når alle episodene er ute.

The Walking Dead utvikles og utgis av Telltale Games for Xbox 360, PC, Playstation 3 og iOS, og skal komme i fem episoder. Episode 1 og 2 er allerede ute, mens Episode 3: Long Road Ahead ventes i midten av august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.