Mesterlig (og falsk) filmtrailer
0

Mesterlig (og falsk) filmtrailer

jul 22 Spill.no  

En fiktiv filmtrailer basert på det kommende snike/action-spillet Dishonored har vakt oppsikt på internett, også hos spillets eget studio.

Imponerende håndverk

Det var spillregissør på Dishonored Harvey Smith som selv tok initiativet med å spre filmen på nett, da han nylig kom med følgende melding på Twitter:

– Denne (falske) #Dishonored-filmtraileren får meg til å <3 internett!

Og Smith er slett ikke alene. Traileren, som er et lappeteppe av sekvenser fra kjente og kjære filmer, og med et lydspor hentet fra Diablo 3, har foreløpig bare rundt 45 000 klikk, men kommentarene er enstemmig positive. Fantasy- og steampunk-bakteppet i Dishonored er definitivt noe vi kunne tenkt å se oss på det store lerretet, så vi krysser fingrene for at dette er noe som inspirerer utvikler Arkane eller utgiver Bethesda til å ta det til neste nivå.

Se trailer

Dishonored utvikles av Arkane Studios og utgis av Bethesda Softworks for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Spillet lanseres i Europa 12. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.