Microsoft «gir» bort Xbox 360!
0

Microsoft «gir» bort Xbox 360!

Microsoft har nettopp frigitt detaljer om det mange fattige studenter vil syntes er tidenes røverkjøp: Fra og med søndag får alle studenter som kjøper en ny Windows 7-PC til en verdi av minst $699 dollar (nærmere 4000 norske kroner, red. anm.) med en gratis Xbox 360-konsoll på kjøpet.

Tilbudet lanseres førstkommende søndag 22. mai, samtidig som Sony opplever store problemer med sin PSN-tjeneste. Xbox-konsollen som Microsoft gir med nye Windows 7-PCer er utstyrt med 4 gigabyte lagringsplass og koster i skrivende stund 1.549 kr hos Komplett.no.

Kathleen Hall i Microsoft sier følgende om tilbudet:
– En flunkende ny Windows 7-PC med en gratis Xbox 360 er det ultimate innen produktivitet, sosiale spill og underholdning for studenter. Med dette tilbudet håper Microsoft å tilby vordende studenter alt de trenger for et vellykket nytt skoleår.

Før du hopper ut av stolen og løper til nærmeste Elkjøp, er det imidlertid greit å vite at tilbudet foreløpig kun gjelder i medvirkende forretninger og elektrokjeder i USA. Microsoft sier i en pressemelding at lignende tilbud etterhvert også vil lanseres i Canada og Frankrike. Det er usikkert om tilbudet vil lanseres i øvrige land slik som Norge.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.