Mikke vender tilbake
0

Mikke vender tilbake

mar 23 Spill.no  

Disney har annonsert en oppfølger til Wii-spillet Epic Mickey kalt Disney Epic Mickey 2: The Power of Two. Nok en gang er det Deus Ex-utvikler Warren Spector som står bak den kjente musas eventyr.

Til 360 og PS3

Mens forgjengeren var eksklusiv på Wii, kommer det nye spillet både til Nintendos konsoll, samt Xbox 360 og Playstation 3. Nyheten i toeren er at Mikke ikke lenger utforsker Wasteland alene, men får følge av kaninen Oswald. Mens Mikke fortsatt har en malerkost og malingstynner som kan manipulere omgivelsene, har Oswald en fjernkontroll som kan kontrollere elektrisitet.

– Millioner av fans falt for Mikke som dataspillhelt, og jeg er sikker på at de kommer til å oppleve lignende følelser når de interagerer med og faktisk får spille som kaninen Oswald i Disney Epic Mickey 2: The Power of Two, sier Warren Spector fra Junction Point, som utvikler spillet.

Musikk skal også spille en sentral rolle i det nye spillet. Spillerne må bruke sang og musikk for å komme forbi ulike utfordringer, og spillerens valg vil også påvirke spillets musikk. I tillegg vil spillet være lokalisert på norsk, noe du kan se og høre i den første traileren, her:

Spillet kommer både til PS3, 360 og Wii, og vil ha støtte for Playstation Move i PS3-versjonen. Dato er ikke satt ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.