Mistet Pokémon-tittel for korridorbæsj
0

Mistet Pokémon-tittel for korridorbæsj

mar 11 Spill.no  

Regjerende britisk Pokémon-mester Ruben Puig Lecegui har ifølge nettstedet Pokébeach blitt fratatt sin tittel i kjølvannet av en hendelse som førte til utkastelse fra hotellet han og andre konkurransedeltakere bodde på.

Bannlyst

Det var Pokébeach-bruker Ryu Shoji som oppdaget en, muligens to, biter med avføring, delvis innpakket i toalettpapir, i korridoren utenfor hotellrommet han bodde på i anledning den britiske Play! Pokémon-turneringen. Avføringen skulle vise seg å tilhøre Masters Division-vinner for andre år på rad Ruben Puig Lecegui og følget hans.

Politiet ble tilkalt, og de skyldige ble følgelig kastet ut fra sine respektive hotellrom. Men det stoppet ikke der. Også The Pokémon Company International ville ha sitt å si i saken, og fratok umiddelbart Lecegui mesterskapstittelen. Førsteplassen gikk i stedet til Ben Kyriakou, som var nestemann på listen.

– The Pokémon Company International forventer at spillerne holder en høy standard i samsvar med den familievennlige linjen vi kjører[…] I dette tilfellet har vi kommet frem til at uakseptabel oppførsel har funnet sted, og har tatt de nødvendige steg som konsekvens, forteller Play! Pokémon-sjef David Schwimmer.

Det ryktes også at Lecegui er permanent utestengt fra alle Play! Pokémon-turneringer i fremtiden, men dette er ikke ennå bekreftet. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.