Derfor velger du Guild Wars 2
0

Derfor velger du Guild Wars 2

mar 11 Spill.no  

Utvikler ArenaNet presenterer sitt såkalte Guild Wars 2-manifest i en argumenterende trailer som nylig ble lagt ut på nett.

Valgkamp

Når det kommer til trailere, er vi stort sett  vant med korte, tekstede nøkkelpunkter akkompagnert av relaterte scener fra spillet, men utvikler ArenaNet har denne gangen bestemt seg for en mer direkte retning når de skal overbevise verden om at Guild Wars 2 er nettrollespillet man skal spille i 2012.

Første halvdel av traileren er viet en overraskende kontant og aggressivt argumenterende presentasjon av studioets for lengst annonserte spillmanifest: Ingen repeterende oppgaver, kun involverende kamper, personlig historie og en verden som utvikler seg sammen med spilleren. Det minner nærmest om valgkampvideoene man for tiden ser en god del av på amerikanske TV-skjermer i disse dager. Del to er forbeholdt en lang, uavbrutt sekvens av storslåtte kamper og møysommelig utformede omgivelser.

Se video

Guild Wars 2 utvikles av ArenaNet og utgis av NCSoft for PC. Spillet er ikke abonnementsbasert, og har ingen lanseringsdato utover at det skal slippes i løpet av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.