Modern Warfare 0?
0

Modern Warfare 0?

jan 06 Spill.no  

Selv om flere ansatte i «Call of Duty: Modern Warfare»-utvikleren Infinity Ward forlot studioet i fjor på denne tiden, er Infinity Ward og Activision i full gang med å følge opp «Modern Warfare»-serien. Nå har de første ryktene om det nye spillet fra Infinity Ward dukket opp på nettet.

Ghost

Informasjonen kommer fra nettsiden thisisxbox.com, som hevder at de har snakket med en pålitelig anonym bransjekilde. Ifølge nettsiden vil det neste spillet i «Call of Duty: Modern Warfare»-serien handle om soldaten Ghost, som dukket opp for første gang i «Call of Duty: Modern Warfare 2». Spillets handling vil finne sted før det første «Modern Warfare»-spillet, og vil dreie seg om hvordan Ghost ble med i Task Force 141. Historien skal vistnok være basert på «Call of Duty»-tegneserien skrevet av David Lapham.

Den samme kilden hevder at spillet ikke vil få tittelen «Modern Warfare 3», og at spillet ikke kommer til å bli lansert i løpet av 2011. Hverken Activision eller Infinity Ward har kommentert ryktene, og vi tipper vi må vente helt til E3-messen i juni før vi får noen konkret informasjon som bekrefter eller avkrefter disse ryktene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.