Mørket returnerer
0

Mørket returnerer

feb 08 Spill.no  

2K Games har annonsert at en oppfølger til actionspillet «The Darkness» er på vei. «The Darkness» er basert på en tegneserie med samme navn, og det første spillet ble utviklet av svenske Starbreeze Studios, mest kjent for «The Chronicles of Riddick»-spillene.

Ny utvikler

2K Games har valgt å la et annet spillstudio utvikle oppfølgeren, nemlig kanadiske Digital Extremes, mest kjent for «Unreal Tournament»-serien og kultspillet «Dark Sector». Planen er å lansere oppfølgeren til høsten.

I «The Darkness» ble vi kjent med Jackie Estacado, en leiemorder for mafiaen, som er besatt av en ond ånd kalt «The Darkness». De mørke kreftene gjorde spillet relativt unikt, ettersom vanlig skyting med pistoler og andre håndvåpen ble akkompagnert av demoniske tentakler og annen galskap. Galskapen ble ikke noe mindre av å ha Faith No More-vokalisten Mike Patton som den hylende stemmen til «The Darkness».

I oppfølgeren har vistnok Jackie fått kontroll over kreftene sine, og skal forhindre en stor mafiakrig. Bildet ovenfor er det eneste vi har fått så langt, og der kan vi i det minste se at tentaklene er tilbake.

«The Darkness 2» utvikles av Digital Extremes og utgis av 2K Games. Spillet lanseres til høsten på PC, Playstation 3 og Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.