MS-poeng blir ekte penger
0

MS-poeng blir ekte penger

okt 08 Spill.no  

Microsoft Points er ikke lenger standard betalingsmiddel for digitalt innhold i den endelige versjonen av Windows 8, melder The Verge.

Omdiskutert

MS Points har vært et svært kritisert betalingssystem på Xbox 360, ettersom man kun får kjøpt poeng i spesifikke pakkestørrelser. Nå ser det ut til at Microsoft, som har tenkt å samkjøre systemene i både Xbox Live, Windows 8 og de nye Windows 8-mobiltelefonene, er på vei bort fra systemet på minst en av plattformene.

Diverse utgaver av betaversjonen av Windows 8 har benyttet det kontroversielle betalingssystemet, men nettstedet The Verge melder nå om at både musikk- og filmbutikken i den endelige utgaven av operativsystemet støtter betaling med ekte valuta. Med tanke på den planlagte samkjøringen, er det ikke veldig utenkelig at også Xbox 360 kommer etter når Windows 8 lanseres i slutten av måneden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.