Nå kommer det på PC
0

Nå kommer det på PC

sep 29 Spill.no  

Krimspillet L.A. Noire fikk terningkast fire i vår anmeldelse her på Spill.no, og ble lansert på Xbox 360 og Playstation 3 i mai. Siden da har PC-spillere ventet i spenning på en lansering, og nå har Rockstar spikret datoen for PC-utgivelsen.

Ekstrainnhold

Utvikleren Team Bondi har slitt i kjølvannet av utgivelsen med anklager om dårlige arbeidsforhold, og ble i praksis slått konkurs tidligere i høst da myndighetene i Australia tok over styringen av selskapet.

PC-utgaven er derfor konvertert av Rockstar Leeds. Den har fått undertittelen Complete Edition, da det følger med en del ekstra snacks. Samtlige nedlastbare krimsaker er inkludert, i tillegg til oppdraget The Consul’s Car som har vært eksklusiv for Playstation 3 frem til nå.

I tillegg har spillet fått bedre oppløsning og ny kontroll tilpasset mus og tastatur.

L.A. Noire er utviklet av Team Bondi og utgitt av Rockstar. Spillet ble utgitt i mai på Xbox 360 og Playstation 3, og lanseres 11. november på PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.