Nå kommer pengeauksjonene
0

Nå kommer pengeauksjonene

jun 13 Spill.no  

Blizzard har annonsert at støtte for ekte penger i auksjonshuset lanseres på europeiske servere førstkommende fredag, melder Eurogamer.

Slutt på svartebørs

Da lanseringen av Diablo III viste seg å være alt annet enn stabil og feilfri, gikk Blizzard hardt til verks for å rydde opp. Så hardt at de utsatte det svært omdiskuterte auksjonshuset, hvor det er mulig å bruke – og tjene – ekte penger. Tirsdag ble tjenesten åpnet på amerikanske servere, og ifølge Eurogamer, kan vi vente oss samme behandling her i Europa allerede på fredag.

– Vi ruller ut elementer av auksjonshuset hver for seg for å forsikre at alle spillerne våre får en mest mulig problemfri opplevelse, heter det fra Blizzard.

Hovedgrunnen for auksjonshuset skal være å få slutt på svartebørsmarkedet som har eksistert rundt forgjengeren Diablo II, og Blizzard ser garantert ikke noe galt i at de får en bit av kaka for hvert kjøp og salg også. Nye sikkerhetsrutiner krever at man bruker en såkalt Battle.net Authenticator, enten på mobilen eller PC-en, som oppgir en ekstra kode for innlogging, for at man skal kunne flytte ekte penger rundt.

Diablo III utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.