Nathan Hale i Peru?
0

Nathan Hale i Peru?

jan 21 Spill.no  

Vinneren av utallige «årets spill» priser for 2009, «Uncharted 2: Among Thieves», er helt klart et av fjorårets største opplevelser. Naughty Dog har tidligere lovet nedlastbare pakker til spillet, men bortsett fra et noe forsinket flerspiller-brett, har det vært lite av den slags. Nå kan det virke som løftet endelig skal oppfylles. Under fremvisningen av den japanske samlerutgivelsen av spillet kom det også fram ny informasjon om kommende godbiter til oss spillere.

 

Den første nedlastbare pakken skal være klar den 28. januar og vil lanseres sammen med en demo til spillet. Pakken skal visstnok inneholde karakterer fra andre Playstation 3 eksklusive titler, til bruk i «Uncharted 2: Among Thieves» flerspillerdel. Denne pakken skal også være gratis.

 

Pakke nummer to skal være klar den 25. februar og vil inneholde to nye brett og flere karakterer til spillets flerspillerdel. Denne gangen skal det visstnok være karakterer fra originalen «Uncharted: Drake’s Fortune». Foreløpig er prisen på denne pakken ukjent.

 

Nesten 2 måneder senere, den 15. april, skal det komme enda en pakke. Da med utvidet sammarbeidsmodus, hele fire nye brett og ytterligere fem nye karakterer til spillets flerspillerdel. Denne pakken har heller ikke noe antydet prispunkt.

 

I skrivende stund har hverken Sony eller Naughty Dog kommentert på annonseringen, så all informasjon bør fortsatt tas med en klype salt. Datoer og priser er derfor også ganske usikre, men de medfølgende bildene, som kan ses under, er ihvertfall ganske overbevisende.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.