Naughty Dog fjerner telefonsexnummer fra The Last of Us
0

Naughty Dog fjerner telefonsexnummer fra The Last of Us

jun 29 Spill.no  

Uncharted-skapernes siste storspill, The Last of Us har en rekke morsomme og heller frekke påskeegg snokete spillere kan komme over. Et av påskeeggene ble for drøyt, og skal nå fjernes.

I starten av spillet kommer du nemlig over en tavle med en rekke reklameplakater på, og en av plakatene reklamerer for skadedyrfirmaet “ABC Quality Pest Control”. Ikke nok med det, det står et telefonnummer på plakaten, og nysgjerrige spillere fikk seg en overraskelse da de forsøkte å ringe nummeret.

Nummeret er nemlig ekte, og det er ikke nummeret til et skadedyrfirma. Ringer du nummeret kommer du til en telefonsextjeneste. Snakk om feilreklamasjon!

En kunsterisk tabbe

Det hele skal visstnok være en “kunstnerisk tabbe”, i følge Naughty Dogs kreative direktør Neil Druckman. 

– Det var en kunstners feil. Det som skjedde var at vi satte inn noen telefonnumre i spillet. Vi trodde at vi bare kunne endre områdekoden til 555, så det blir ugyldig, slik de gjør det i filmer. Men jeg tror ikke det fungerer når du putter 1-800 foran det. Vi fjerner det nå, sier Druckman til Kotaku.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.