Nedlastbare skatter
0

Nedlastbare skatter

okt 08 Spill.no  

Den tredje nedlastbare pakken til «Dragon Age: Origins» er annonsert. «Warden’s Keep skal være klar for nedlasting samtidig med utgivelsen av spillet og prisen vil være på 7 amerikanske dollar (ca. 40 kroner). Dette blir som sagt den tredje nedlastbare pakken til «Dragon Age: Origins». Det ble nylig annonsert at de to første nedlastbare pakkene, Blood Dragon Armor og Stone Prisoner, vil følge med spillet for dem som forhåndsbestiller eller kjøper spillet mens det er nytt. «Stone Prisoner» kan også kjøpes separat for 15 amerikanske dollar (ca. 85 kroner). Det er tydelig at dette er en måte å motvirke bruktsalg av spillet.

Nedlastbare pakker er kanskje ikke for alle da de kan ofte føles som etterpåklatter, og trengs sjeldent for å oppleve spillet fullt ut, men Bioware er jo også kjent for å gjøre ting skikkelig. Usikker på om dette er noe for deg? Ta en titt på videoene under.

«Blood Dragon Armor»-pakken lar deg anskaffe en rustning med spesielle egenskaper. Rustningen vil ikke bare kunne brukes i «Dragon Age: Origins», men vil også være tilgjengelig som en futuristisk versjon i «Mass Effect 2» når det kommer ut.

«Stone Prisoner»-pakken vil gi deg muligheten til å rekruttere en helt unik karakter til gruppen din. Stengolemet Shale har potensialet til å bli en av de beste karakterene i spillet. Pakken vil også inneholde ekstra områder med egne oppdrag og gjenstander.

«Warden’s Keep»-pakken inneholder et skreddersydd «dungeon»-basert oppdrag hvor du må bekjempe demoner som har tatt over et eldgammelt slott. I tillegg vil pakken gi deg 6 nye ferdigheter, noen unike gjenstander, og en hjembase med adgang til flere handelsmenn.

«Dragon Age: Origins» kommer 5. november 2009 til Xbox360 og PC, Ps3 versjonen kommer 19. november 2009.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.