Nintendo annonserer «Jubileums-Zelda»
0

Nintendo annonserer «Jubileums-Zelda»

mar 03 Spill.no  

Faste Spill.no-lesere fikk kanskje med seg at den klassiske «The Legend of Zelda»-serien fylte 25 år for noen dager siden. Nå har Nintendos toppsjef Saturo Iwata avslørt at i den anledning kommer de til å lansere noe nytt og «Zelda»-relatert i løpet av året.

Samlepakke?

Annonseringen kom under et foredrag Iwata hadde på årets Game Developers Conference i San Francisco. Hvorvidt det er snakk om en spesialutgave av et tidligere spill, en samlepakke med gamle spill, et helt nytt spill, eller noe helt annet som ikke er et spill, vet vi ikke. Vi vet heller ikke om utgivelsen er planlagt på DS, 3DS eller Wii. Alt vi vet er at Iwata sa at sjefdesigner Shigeru Miyamoto er involvert, og at det vil bli lansert i løpet av året.

I fjor feiret Nintendo «Super Mario»-seriens 25-års-jubileum ved å gi ut Super Nintendo-spillet «Super Mario All-Stars» på nytt til Wii. Muligens er det en lignende samlepakke Nintendo planlegger nå.

Les også:

To minutter og femti sekunder fra Battlefield 3

Shift 2 går i strupen på Gran Turismo

Du lager oppdrag i Infamous 2

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.