Nintendo har mer enn Smash og Pokémon planlagt for 2018
0

Nintendo har mer enn Smash og Pokémon planlagt for 2018

jul 05 Anders Lønning  

Hvis du som mange andre er litt oppgitt av at det andre året av Nintendo Switch ser ut til å være kun fokusert på Super Smash Bros. Ultimate og Pokémon: Let’s Go-spillene har den avtroppende presidenten i selskapet gode nyheter til deg.

FLERE ESS I ERMET?: Kimishima har tidligere uttalt at Nintendo ser for seg å ha solgt 37 millioner Switch-enheter innen April 2019. Smash Bros. Ultimate og Pokémon hjelper nok på det, men har Nintendo noen andre ess i ermet mon tro?

På et investormøte ble det stilt spørsmål rundt hvorfor aksjeprisen til selskapet har sunket sju prosent etter E3, og hvorvidt den spillmagre E3 presentasjonen hadde bidratt til dette. Her kunne Tatsumi Kimishima avsløre at selskapet ennå ikke har annonsert alle spillene de planlegger å lansere til konsollen i løpet av 2018.

Kimishima insisterte nemlig på at konsollen har en sterk oppstilling med spill som skal lanseres, og at samtlige han snakket om kom til å bli lansert i god tid før høytidene ved slutten av året.

At Nintendo ikke vektlegger E3 like mye som de to andre konsollholderne er ikke noe nytt. De siste årene har de prøvd å holde E3-presentasjonen fokusert på ett stort spill (Breath of the Wild for to år siden, Mario Odyssey i fjor og nå Smash Ultimate), mens de samtidig annonserer de andre, litt mindre kjente når de selv føler tiden er inne for det, via Nintendo Direct-løsningen.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.