Nintendo med 3D-planer
0

Nintendo med 3D-planer

mar 23 Spill.no  

Nintendo har etter alt å dømme en ny håndholdt på vei. Dette kunne den japanske spillgiganten selv melde ved et presseskriv i natt. Etter planen vil den nye håndholdte spillkonsollen med navnet Nintendo 3DS få muligheter til å vise tredimensjonale bilder, og det helt uten 3D-briller.  

Som arvtageren til Nintendos DS-serie vil maskinen få bakover-kompatible muligheter, som lar eieren av de tidligere konsollene spille alle sine DS- og DSi-favoritter.

Uten om dette er nok noen bilder av Nintendo 3DS eller hvordan den vil fungere i praksis en fortsatt bevart hemmelighet. Men Nintendo gir løfter om at mer informasjon er i vente rundt den kommende spillmessen E3, som går av stabelen 13. juni i Los Angeles, California.

Enn så lenge får vi nøye oss med denne oppsiktigvekkende videoen av det svært så japansk-klingende DSi-spillet «Rittai Kakushi e Attakoreda». Ved bruk av det innebygde kameraet gis det her illusjonen av en liten og søt tredimensjonal verden.

Kan dette være en smakebit av hva vi har i vente?

Nintendo 3DS forventes å være i butikkene før mars 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.