Nintendo skuffet over 3DS-salget
0

Nintendo skuffet over 3DS-salget

apr 28 Spill.no  

I et møte med investorer har Nintendo avslørt at salget av Nintendo 3DS ikke har vært så bra som den japanske spillutvikleren har forventet. Nå gjør de om markedsstrategiene sine for å forsøke å nå salgsmålene sine.

Iwata selv

Det var Nintendos toppsjef Saturo Iwata selv som kom med erkjennelsen under investormøtet, ifølge Edge Online.

– Nintendo 3DS ble lansert sent i mars. Salget var høyt første uke, men falt under våre prognoser etter den andre uka. Nintendo 3DS har ikke solgt som forventet siden den andre salgsuka, og dette gjelder ikke bare i Japan, men også i USA og Europa, som ikke har vært direkte påvirket av det store jordskjelvet, uttalte Iwata ifølge Edge Online.

Nintendos prognoser hadde spådd et salg på fire millioner 3DS-konsoller i løpet av første salgsperiode, men de klarte “kun” å selge 3,61 millioner enheter i denne perioden.

Iwata mener det er problematisk å markedsføre det brillefrie 3D-bildet, ettersom man må se maskinen for å kunne oppleve 3D-effekten, men lovet investorene at de skulle jobbe hardt med å få ut budskapet enda mer effektivt i fremtiden for å nå salgsmålene sine.

Les også:

Vi tester uDraw til Wii

PSN-krisen kan bli kostbar for Sony

Vikingene inntar Civilization V

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.