Norskutviklet sci-fi!
0

Norskutviklet sci-fi!

jun 11 Spill.no  

Tidligere i år annonserte nettspillutgiveren BigPoint at de kommer med et onlinerollespill basert på kultserien «Battlestar Galactica». Med en norsk utvikler bak spillet!

Veteraner

Spillstudioet Artplant har utviklet elleve dataspill i løpet av karrieren sin, og «Battlestar Galactica Online» er det største prosjektet fra det Oslo-baserte studioet så langt, som blant annet har åpnet nytt studio i Moskva for å utvide staben.

«Battlestar Galactica Online» vil bli et nettleserbasert onlinerollespill, og gis ut av BigPoint, en tysk portal for nettleserbaserte spill, som ifølge egen hjemmeside er blant de tre største spillportalene i verden.

I forbindelse med E3 har BigPoint sluppet en trailer fra det kommende spillet. Det er neppe gameplay vi får se her, men er du fan av «Battlestar Galactica» er det absolutt verdt en titt:

Sjekk ut side 2 for mer info om den norske spillutvikleren Artplant.

Artplant

Artplant ble opprettet av tidligere Innerloop- og Funcom-ansatte i 2001, og holder til i Oslo. Studioet etablerte seg tidligere som en barnespillutvikler, og produserte mange spill basert på kjente lisenser, i tillegg til sin egenutviklede serie om hester og ridning.

Firmaet har gitt ut spill til PC og iPhone, og har også fått støtte til å utvikle spill for Nintendo Wii.

Utgivelser
 1. Månetoppen (2002)
 2. Pony Girl (2003)
 3. Jul i Skomakergata (2003)
 4. Pony Girl 2 (2004)
 5. Kaptein Sabeltann (2004)
 6. Olsenbanden Jr. (2005)
 7. The Horse Mystery (2005)
 8. Henga & Bia (2007)
 9. Elias – Operasjon Lunvik (2007)
 10. Kaptein Sabeltann – Grusomme Gabriels Forbannelse (2007)
 11. Riding Club Championship (2007)

«Battlestar Galactica Online» utvikles av Artplant og utgis av Bigpoint Games. Spillet har planlagt lansering en eller annen gang i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.