Nvidia med bærbar spillkonsoll som streamer PC-spill
0

Nvidia med bærbar spillkonsoll som streamer PC-spill

jan 07 Spill.no  

Denne uken arrangeres CES – en elektronikkmesse i Las Vegas der produsenter fra hele verden viser frem kommende produkter. I den anledning har Nvidia annonsert en kommende bærbar spillmaskin som kan streame spill fra PC-en din.

Project Shield

Konsollen har fått tilnavnet Project Shield, og vil ha et Android-basert operativsystem, skriver Eurogamer. I tillegg til å spille Android-spill man har kjøpt skal man også kunne streame alt av PC-spill man eier, og kjøre Steam i Big Screen-modus på enheten.

Skjermen kan foldes sammen som på en DS, og har en oppløsning på 1280×720 med 294 dpi. Med skjermen slått opp ser enheten ut som en konsollkontroller med skjerm, den har to analoge spaker. Den kan kobles til HDMI-enheter og har også innganger for minnekort og USB.

MobileGeeks har tatt opp en video av presentasjonen som viser hvordan man kan streame Need For Speed Most Wanted fra en PC til Project Shield her:

Ifølge Eurogamer skal enheten lanseres i USA i andre kvartal 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.