Ny Duke-trailer!
0

Ny Duke-trailer!

Duke Nukem er snart og endelig tilbake i oppfølgeren til «Duke Nukem 3D» fra 1996. Med Gearbox Software – kjent for blant annet «Borderlands» – som utvikler og 2K Games som utgiver er det duket for en rumpesparking verden aldri før har sett maken til.

I dag – på selveste Kristi Himmelfartsdag – slapp Gearbox Software lanseringstraileren til «Dukem Nukem Forever». I traileren ser vi Duke Nukem i kjent positur og som stemmen i traileren sier:  «If you’re over 18, it’s on. I don’t give a shit if you live with your mom».

Klager på grafikken

Til tross for at mange medlemmer av diverse forum på internett klager på spillets grafikk, ser det allikevel usannsynlig morsomt ut. Gamle veteraner (som undertegnede) vil også dra kjensel på flere elementer fra det opprinnelige spillet, som blant annet Dukes «Shrink Ray» og «Freezethrower».

Se traileren

Se «Duke Nukem Forever Launch Trailer» nedenfor:

«Duke Nukem Forever» utvikles av Gearbox Software og utgis av 2K Games. Spillet har lanseringsdato 14. juni 2011 (kryss fingrene!) og kommer til PC, Xbox 360 og Playstation 3.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.