Pokédex til eShop
0

Pokédex til eShop

jun 01 Spill.no  

Nintendo har annonsert en gratis-app som gradvis skal gi deg en komplett oversikt over alle Pokémon-figurene fra det populære universet.

Fang alle

Lanseringen av Nintendo 3DS eShop begynner endelig å nærme seg, og i den anledning har Nintendo tatt på seg spanderbuksene. For er det noe som trekker brukere til en nylansert tjeneste, er det gratisprodukter. Og er det noe som trekker Nintendo-spillere til Nintendo-produkter, er det Pokémon.

Akkurat som Pokédexen i Pokémon-spillene, får man i denne gratis-appen en detaljert gjennomgang av figurene, med stats, hvilke spill de figurerer i, og bilder – denne gangen selvfølgelig i 3DS-3D.

Men Pokédexen er langt fra komplett på dag 1 – det krever litt innsats fra publikum. Gjennom SpotPass skal du kunne skaffe opp til tre om dagen, man kan scanne dem inn via QR-koder, eller rett og slett bytte med venner. Fra start har man kun 16 små krapyler å lese om, men dette kan med andre ord ekspanderes ganske raskt om man er litt på hugget.

Nintendo 3DS eShop lanseres i Europa 7. juni, og Pokédex skal etter planen være tilgjengelig fra første dag.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.