Ny «ModNation Racers»-trailer
0

Ny «ModNation Racers»-trailer

Nylig lanserte Sony Computer Entertainment og spillutvikleren United Front Games en ny trailer og et par nye skjermbilder til deres kommende racingsspill «ModNation Racers».

«ModNation Racers» er beskrevet av utviklerne som en stor konkurrent til Nintendos populære «Mario Kart»- serie. Utviklerne hos United Front Games serverer et spill med bruk av de tre store ordene fra det ultrapopulære Playstation 3 eksklusive plattformspillet «LittleBigPlanet», nemlig: Play, Create & Share.

Betaen til spillet gikk over i midten av februar, og det har enda ikke kommet noe eksakt lanseringsdato til «Mario Kart»-konkurrenten. Men for å ha noe å gjøre mens vi venter på spillet, og kanskje en ny beta, serverer Sony og United Front Games et par nye skjermbilder (kan sees nedenfor) og en ny søt trailer til spillet. Du kan se både traileren og de nye skjermbildene over på den europeiske PlayStation-bloggen.

Se «ModNation Racers»-bildene nedenfor:

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.