Ny PSP-modell avslørt
0

Ny PSP-modell avslørt

okt 27 Spill.no  

Nettsiden Engadget har publisert det første bildet av den kommende PSP-telefonen som utvikles av Sony. Maskinen kombinerer en Sony Ericsson med Android OS og Sonys eget PSP-system.

Prototype

Verdt å merke seg er bildet ovenfor en prototype, og den endelige modellen kan ende opp med litt lekrere utforming. Ifølge Engadget vil telefonen både ha Android 3.0 OS, i tillegg til en egen Sony-butikk der man kan kjøpe og laste ned PSP-spill. Av tekniske spesifikasjoner hevder Engadget at telefonen får en 1GHZ Qualcomm MSM8655-chip, 512 MB RAM og 1 GB ROM. Den grå avlange flaten mellom de to knappene er en trykksensitiv flate, slik man har på bærbare datamaskiner for å styre en mus.

PSP som spillplattform har slitt veldig med å etablere seg i Norge, men med innebygd telefon er det godt mulig at Sony kan nå helt nye kundegrupper og lykkes med en relansering av plattformen. Det finnes foreløpig ingen lanseringsdato for PSP-telefonen, men vi tipper den dukker opp en eller annen gang i 2011.

Bildet er fra Engadget.com


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.