Ny sjanse for Harry Potter
0

Ny sjanse for Harry Potter

okt 06 Spill.no  

Et av årets verste spill er Harry Potter and the Deathly Hallows Part Two, et spill som ble belønnet med terningkast to i vår anmeldelse her på Spill.no. Selv om bok- og filmserien nå er avsluttet får likevel den unge trollmannen en sjanse til å avslutte spillkarrieren sin med hodet hevet. I Lego-form.

Tre år i ett spill

I november lanseres nemlig Lego Harry Potter: Years 5-7, som tar for seg de tre siste årene på Galtvort, gjentolket med Lego-klosser. Forgjengeren ble sluppet i fjor, og fikk terningkast fire i vår anmeldelse. Begge spillene baserer seg på Lego Indiana Jones 2-motoren, og bruker magi og trylledrikker som et viktig element for å løse gåtene.

Vi tror kanskje ikke Lego Harry Potter: Years 5-7 kommer til å bli noe revolusjonerende spill, men etter at Deathly Hallows Part Two-spillet fikk oss til å hate Harry Potter, håper vi at det kommende Lego-spillet kanskje kan bli en verdig avslutning på serien i spillform.

Se den nyeste traileren fra spillet her:

Lego Harry Potter: Years 5-7 utvikles av Traveller’s Tales og utgis av Warner Bros. Spillet lanseres 18. november på alt som kan krype og gå av formater.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.