Hjelp! Battlefield 3-monsteret har blitt ekte!
0

Hjelp! Battlefield 3-monsteret har blitt ekte!

okt 06 Spill.no  

En bug i betaversjonen av Battlefield 3 har spredd seg som en farsott på internett. Det er snakk om en feil som oppstår hvis en soldat kryper langs bakken med riktig våpen, da blir han nemlig forvandlet til et grusomt monster!

The Human Centipede

Vesenet har fått navnene slugsoldier, the human centipede og worm, og de spillerne som har vært så uheldig å møte på noen som utnytter glitchen i betatestingen har reagert med vantro og skrekk.

Her kan du se monsteret i aksjon:

Skrekkmonsteret har blitt en smått legendarisk skikkelse blant betatesterne av Battlefield 3, og det har selvsagt resultert i nye YouTube-videoer. Digitom har nemlig gjenskapt det grusomme monsteret med ekte mennesker:

Vi regner med at vi ikke kommer til å støte på denne krabaten i den ferdige versjonen av spillet.

Battlefield 3 utvikles av Dice og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på PC, Xbox 360 og Playstation 3 27. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.