Ny tilleggspakke til Black Ops
0

Ny tilleggspakke til Black Ops

apr 05 Spill.no  

Black Ops-bloggen har fått tak i en brosjyre fra butikkjeden Game som har informasjon om den neste tilleggspakken til det populære skytespillet Call of Duty: Black Ops. Pakken har fått navnet Escalation, og vil som vanlig inneholde fire nye kart til flerspillerdelen, samt et nytt zombiekart.

3. mai

Som vanlig får Xbox 360-spillerne muligheten til å slå kloa i tilleggspakken først. 3. mai skal den lanseres på Xbox Live, ifølge den lekkede reklameflyeren til Game. Vi regner med at Playstation 3- og PC-versjonene kommer en måned senere.

De nye kartene har fått tittelen Zoo, Convoy, Hotel og Stockpile, mens zombiekartet heter Call of the Dead. Så kan du jo studere brosjyren i sin helhet under, og se om du klarer å tolke noe mer informasjon ut av tegningene.

Activision har ikke bekreftet tilleggspakken offisielt ennå.

Les også:

Xperia Play – Solid spilltelefon

Lekket Forza 4-video

Hackere til krig mot Sony

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.