Ny trailer for Drømmefall
0

Ny trailer for Drømmefall

mar 01 Spill.no  

Red Thread Games har sluppet en ny trailer for Kickstarter-prosjektet Drømmefall: Kapitler, melder studioet i et infoskriv.

Mye vil ha mer

Ragnar Tørnquist, Dag Scheve, Martin Bruusgaard og resten av gjengen i Red Thread  har, med hjelp fra publikum, allerede sikret utgivelse av både spill, iOS- og Linux-utgivelser, ekstra innhold og fyldigere historie. Nå står en tegneserie som oppsummerer historien så langt for tur, før spillet får utvidet stemmeskuespill og ytterligere oversettelser. Så sant pengene strekker til, selvsagt.

Les intervju med Red Thread Games her

Når spillet nå beveger seg inn i sin siste uke på Kickstarter, en uke som tradisjonelt står for en betraktelig del av publkumsstøtten, gjenstår bare fem delmål igjen på smørbrødlista til Red Thread. Med produksjonen av selve spillet i boks, har studioet fått muligheten til å sette i gang utviklingen for full maskin, noe som blant annet har resultert i en splitter ny trailer for spillet. Og den kan du se her.

Se trailer

Drømmefall: Kapitler utvikles og utgis av Red Thread Games for PC, iOS og Linux. Spillet lanseres sannsynligvis i slutten av 2014.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.