Ny trailer for The Last of Us Part 2 – Lanseringsdatoen annonsert
0

Ny trailer for The Last of Us Part 2 – Lanseringsdatoen annonsert

sep 25 Anders Lønning  

Ikke at vi teller dager eller noe, men det  i dag 2295 dager siden The Last of Us ble lansert og nå vet vi endelig når vi får oppfølgeren.

Under Sony sin Nintendo Direct inspirerte State of Play sending ble det vist frem en ny trailer av det kommende spillet som også bekreftet at spillet lanseres 21. februar, 2020.

Traileren som ble vist frem viser hvordan verdenen spillet er satt i ikke akkurat har blitt noe særlig bedre over årene som har gått siden sist, og bygger videre på livssituasjonen vi har sett Ellie befinner seg i fra tidligere trailere.

Jeg skal ærlig si at jeg lenge har vært usikker på om en oppfølger til The Last of Us er noe jeg trengte i livet mitt, ettersom den første historien både setter opp universet og forteller en historie med en åpen nok start og slutt til at det for meg hadde stått respekt av om Neil Druckmann og Naughty Dog hadde latt det være med det.

Men med det sagt er det fordømt godt å se Ashley Johnson tilbake som Ellie. og jeg gleder meg til å se hva utviklerne har på lur i februar.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.