Er det neste Batman spillet basert på en av de beste historiene fra tegneserien i nyere tid?
0

Er det neste Batman spillet basert på en av de beste historiene fra tegneserien i nyere tid?

sep 24 Anders Lønning  

Batman: Arkham serien står høgt i kurs hos mange, inkludert undertegnede, som en av de beste spillene basert på tegneserie superhelter noensinne, og nå ser det ut til at utvikleren av Arkham Origins driver å hinter til et nytt spill i serien.

På selve Batman dagen 22. september postet WB Games Montrèal en video på Twitter som først så ut som nok en hyllest til Lynvingen i høve hans 80 års dag, men hvis man tok en nærmere titt på videoen var den ispedd noen stillbilder som ser ut til å hinte om noe mer.

I går postet twitterkontoen nok en video som består av de samme fire bildene som dukket opp i den første videoenm, der det som begynner som en ganske enkel logo, etterhvert rullerer gjennom fire bilder frem til det som ser ut som hodet til en demon.

Av de fire bildene som vises er det spesielt to som peker mot spesifikke skurker jeg kjenner igjen fra Batman tegneseriene. Demon hodet er det mest åpenbare, da det mest sannsynlig er en referanse til Hodet til Demonen, eller som Batman lesere gjerne kjenner han: Ra’s al Ghul.

Det andre bilde jeg drar kjensel på er nummer to i rekken, som jeg gjerne ikke klarer å si at jeg er hundre prosent sikker på, men som for meg minner meg sterkt om designet fra organisasjonen som går under navnet Court of Owls.

Uglene er blant de nyeste tilskuddene i Lynvingens skurkegalleri, og hovedantagonistene i en av de beste tegnseriehistoriene som kom ut av DC sin New 52 rebranding av superhelt universet. De er en skyggeorganisasjon ala Illuminati som har styrt Gotham fra skyggene helt siden byen først ble grunnlagt, og som bruker sine fryktinngytende snikmordere for å holde deres eksistens en hemmelighet for resten av omverdenen.

Kan de kombinerte kreftene av Ra’s Al Ghul sin League of Assassins og Court of Owls være det vi har i vente i et kommende Batman spill, og hva skal de to andre bildene i twitter-posten bety egentlig?

Jeg regner med at disse hintene WB Games Montrèal driver å legger ut bygger opp til en avsløring på enten Sony sin State of Play, som avholdes i kveld klokken 22, eller Microsoft sin Inside Xbox, som starter midnatt i natt.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.