Ny trailer og info om flerspillerdelen
0

Ny trailer og info om flerspillerdelen

sep 06 Spill.no  

I helgen var det et omfattende Call of Duty-arrangement i Los Angeles der verdens beste Call of Duty-spillere konkurrerte om pengepremier, og masse ny info om det kommende Modern Warfare 3 ble annonsert.

Nyheter

Ifølge Eurogamer har alle aspekter av flerspillerdelen blitt finjustert og endret, basert på spillernes ønsker og krav. Blant annet har både commando og last stand-perkene forsvunnet.

Killstreaks har også fått en overhaling. Nå heter det pointstreaks, og man kan altså bygge opp en streak ved å gjøre flere ting enn å bare drepe fiendene.

Nye spillmoduser har også dukket opp, deriblant Team Defender og Kill Confirmed. Førstnevnte går ut på å plukke opp et flagg som så må beskyttes, mens sistnevnte krever at man plukker opp dogtaggen til fiendene etter man har skutt dem for å få registrert kill.

En ny trailer som viser gameplay fra flerspillerdelen har og dukket opp, og den kan du se her:


Call of Duty: Modern Warfare 3 utvikles av Infinity Ward og utgis av Activision. Spillet lanseres 8. november på PC, Playstation 3 og Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.