Avgift for enspiller
0

Avgift for enspiller

sep 06 Spill.no  

Square Enix har annonsert at Wii-rollespillet Dragon Quest X vil kreve at man spiller mesteparten av spillet koblet opp mot nettet, og at det vil komme en fast avgift for dette.

Kontroversielt

Det har vært mye snakk om Dragon Quest X i det siste. Det tiende spillet i den mestselgende spillserien i Japans historie ble i går annonsert som et eksklusivt Nintendo-spill, med lansering for både Wii og Wii U. Dette fikk aksjen til Sony, som tidligere har hatt mange av spillene i serien, til å dumpe til årslaveste.

Mye av omtalen av spillet har imidlertid vært om ryktene om spilling over internett. Når har utgiver Square Enix gått ut og bekreftet at spillet kan spilles alene, men kommer til å kreve internettoppkobling etter de første timene. Som fryktet vil det i tillegg komme en avgift for internettspilling. Prisen er foreløpig ikke bekreftet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.