Nye detaljer om Tomb Raider
0

Nye detaljer om Tomb Raider

mai 02 Spill.no  

Puppedama og actionheltinnen Lara Croft er nå død og begravet, hvis vi skal tro de nyeste førsteinntrykkene fra diverse spillblader som har besøkt Crystal Dynamics for å se nærmere på det nye Tomb Raider-spillet som skal starte hele serien på nytt.

Ung og sårbar

Vi har tidligere fortalt at spillet vil handle om en yngre Lara Croft som må kjempe for å overleve på en øde øy etter et båthavari. Nå har en rekke internasjonale spillblader fått se nærmere på spillet, og har fått tilgang til mer utfyllende informasjon.

Lara er ikke lenger en hardtslående puppedame, hun har fått en mer realistisk kroppsfasong, og er også sårbar, både fysisk og psykisk. Ifølge VG247 kan hun blø og bli skadet, og hun vil også bli redd, noe spilleren selv kan se i ansiktet hennes. Gjennom spillet vil hun utvikle seg fra å være en ung og uerfaren jente til å bli en ekte eventyrer.

Handlingen finner sted på en øy i nærheten av Japan, etter at ekspedisjonsskipet Endurance går på noen skjær i nærheten og synker. Lara er den eneste som overlever og kommer seg i land på øya. Øya vil være åpen, slik at man kan utforske den som man vil, med leirplassen til Lara som et slags sentrum.

Lara har også fått nye ferdigheter, deriblant et såkalt overlevelsesinstinkt som som fargelegger interessante objekter i omgivelsene. De logiske oppgavene har også blitt pusset kraftig opp, og det skal ikke lenger bare handle om å trykke på knapper eller dytte kasser, men mer fysiske oppgaver som involverer vann og ild.

Tomb Raider utvikles av Crystal Dynamics og utgis av Square Enix. Spillet er annonsert til Playstation 3 og Xbox 360, men har foreløpig ingen dato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.