Nye Spill.no lansert!
0

Nye Spill.no lansert!

Den viktigste forandringen som vil skje, er at fokuset for nettsidene flyttes fra redaksjonen – og over på dere, brukerne! Gjennom vårt arbeid med å bygge opp Biip.no har vi lært verdien av å involvere brukerne av nettsiden – både i hvordan den skal fungere og hvordan den skal se ut.

Derfor vil vi nå i mye større grad enn før trekke frem og belønne gode brukeranmeldelser, vi vil profilere medlemmene våre på forsiden og vi vil forsøke å etablere en god dialog mellom brukerne og redaksjonen.

Fordi dersom vi skal lykkes med å gjøre Spill.no til Norges beste spillside, så klarer vi ikke dette alene; da er vi avhengig av god hjelp fra dere alle.

Så hva er nytt?

Fra og med 1. oktober 2009 drives Spill.no av Biip.no alene. Her er noen av de viktigste forandringene:

  1. Ny logo og ny forside
  2. Ny utforming av artiklene
  3. Økt fokus på brukeranmeldelser og community
  4. Nytt design, som bl. a. endrer farge avhengig av hvilken seksjon man er inne på
  5. En ny editor for spillanmeldelsene (lanseres i løpet av kort tid)

Vi håper dere brukerne nyter de nye nettsidene like mye som vi har kost oss mens vi har laget de, og vi er som alltid åpne for ris, ros og andre tilbakemeldinger. Kommenteringsfeltet nedenfor er åpent for alle medlemmer; kanskje det er på tide at du blir en av oss?

Med vennlig hilsen,

Alle oss i Spill.no og Biip.no,
Erling, Phillip, Jesper, Alexander, Bo, Ozan, Paradox, Alec, Frede, Magnus, Therese, Karoline og Kristian.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.