Nytt Metal Gear i starten av 2013
0

Nytt Metal Gear i starten av 2013

jun 01 Spill.no  

E3-traileren for Konami og Kojima Productions Metal Gear Rising: Revengeance røper at spillet vil lanseres i begynnelsen av 2013.

Blodig moro

Det har vært en del kontrovers rundt det kommende Metal Gear Rising: Revengeance. Ingen Snake i sikte, men i stedet det litt androgyne sidekicket Raiden, sniking er byttet ut med heftige actionsekvenser og bare tittelen Revengeance kan være nok til å irritere den rette Metal Gear Solid-fanboyen.

Men sett isolert fra sitt opphav, ser Revengeance slett ikke ille ut. Platinum Games, som står bak frenetiske actionspill som MadWorld og Bayonetta, tar seg av utviklingen, noe som kan bety et temmelig solid kampsystem i bunn. Grafikken skal man heller ikke kimse av, selv om det muligens blir litt for blodig for noen.

E3-traileren som nettopp ble lagt ut, gir deg en smakebit på hva journalistene har i vente når de ankommer verdens største spillmesse i Los Angeles neste uke. Og ikke minst – endelig et lanseringsvindu: Tidlig 2013.

Se trailer

En demo på spillet blir tilgjengelig via Zone of the Enders HD Collection, som slippes for både Xbox 360 og Playstation 3 allerede til høsten. Det er ikke første gang disse Kojima-produserte seriene har samarbeidet – Metal Gear Solid 2-demoen fulgte også med i Zone of the Enders da det ble utgitt i 2001, noe som førte til ypperlig salg for det ellers noe obskure Playstation 2-spillet.

Metal Gear Solid: Revengeance blir utviklet av Platinum Games, produsert av Kojima Productions og utgitt av Konami for Playstation 3 og Xbox 360. Lansering er satt til begynnelsen av 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.