Nytt Pokémon-par annonsert
0

Nytt Pokémon-par annonsert

feb 26 Spill.no  

Nintendo har annonsert oppfølgere til både Pokémon Black Version og Pokemon White Version, og lanserer i Japan allerede til sommeren.

I Japan i juni

I dag morges våknet Pokémon-fans opp til en gledelig overraskelse da de skrudde på TV-showet Pokémon Smash. Nintendo I stedet for Pokémon Gray, som de fleste ventet på, annonserte Game Freaks-sjef Junichi Masuda i stedet oppfølgere til både Pokémon White Version og Pokémon Black Version.

Neste overraskelse var at spillet slippes til Nintendo DS, ikke 3DS som forventet. Spillet blir selvsagt mulig å spille i 2D også på 3DS, men Nintendo har altså valgt å ikke presse fansen over på deres nye konsoll riktig ennå. Dette skaper igjen spekulasjoner om hvorvidt de sparer 3DS til en ny Pokémon-farge lanseres.

Pokémon White Version 2 og Pokémon Black Version 2 lanseres i Japan allerede i juni, men noen europeisk dato – eller lansering, for den saks skyld – er ennå ikke bekreftet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.