Søndagstapas
0

Søndagstapas

feb 26 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med tips og triks fra «SSX», før vi drar verden rundt med «Fifa Street». Deretter blir det alvorlig i «Hitman: Absolution», før vi går over til det fantastiske i «Blades of Time». Så blir det mer åpen-verden gameplay fra «Dragon’s Dogma», før vi får en actionspekket og atmosfære-rik avsløring fra «The Amazing Spider-Man». Mot slutten blir det betasnakk fra «Starhawk», før det hele avsluttes med tegneprosesser fra «Planetside 2».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«SSX»

Electronic Arts «SSX» er nå nesten bokstavelig rett rundt hjørnet. Spillet er under en uke fra lansering og denne uken slapp Electronic Arts en demo til spillet. I tillegg til Demoen, som nå kan skaffe gjennom Xbox Live eller Playstation Store, kom de også med en gjennomgangsvideo. Videoen, som kan ses under, gir oss en rekke tips til hvordan vi kan få det meste ut av spillets heseblesende og høytflyvende triks.

 

«SSX» har slippdato 1 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Fifa Street»

Selv var jeg en stor fan av det originale «Fifa Street» fra 2005. Derimot ble jeg rimelig skuffet over oppfølgernes mangel på et skikkelig karriere-modus. Derfor har jeg også vært litt bekymret for den kommende nyversjonen, også kalt «Fifa Street». Riktignok ser det nå ut som jeg kan legge frykten til side. Denne uken slapp nemlig Electronic Arts en utviklerdagbok hvor de går i litt mer i dybden på spillets «World Tour», eller karriere-modus. Her blir vi lovet masser av tilpasnings-muligheter og en rekke opplåsbare goder. Se videoen under.

 

«Fifa Street» har slippdato 15 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Hitman: Absolution»

Dankse IO Interactive gjorde stor suksess med «Hitman»-serien på starten av 2000-tallet. Riktignok valgte de å fokusere på andre prosjekter, «Kane & Lynch» og «Mini Ninjas», de siste årene og vi har derfor ikke sett noe til Agent 47 siden 2006s «Hitman: Blood Money». Det skal nå forandre seg og 2012 vil bli året vi endelig for et gjensyn med den skallede leiemorderen. «Hitman: Absolution», som det nye spillet heter, vil også snu mye av det vi kjenner på hodet. Blant annet vil 47s tidligere kontakt, Diana Burnwood», være et av hans første mål. Diana Burnwood er også denne ukens fokus og under kan du både se en animert mellomsekvens fra spillet, samt et intervju med skuespilleren bak Diana.

 

 

«Hitman: Absolution» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Blades of Time»

Gaijin Entertainments «X-Blades» fra 2009 var ingen stormsuksess og man kan lure på hvorfor Konami har valgt å videreføre serien med kommende «Blades of Time». Den siste traileren til spillet gjør riktignok mye for å overbevise og jeg må innrømme at den har vekket nysgjerrigheten hos meg. Se traileren under.

 

«Blades of Time» har slippdato 15 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Dragon’s Dogma»

Capcoms «Dragon’s Dogma» ser ut til å bli en uhyre ambisiøs og muligens innovativ tittel. Forrige ukes søndagstapas hadde jo også en ganske imponerende gameplay-video fra spillet, hvor vi fikk mange eksempler på den åpne verdenes spillbarhet. Riktignok var videoen noe i lengste laget og jeg kan godt forstå hvis ikke alle orket å bryne seg på den. Denne ukens tilbud er derimot mye lettere å fordøye og fortsetter å gi oss eksempler på såkalt oppdukkende gameplay. Traileren, som kan ses under, viser oss blant annet klatring på tak og kasting av griser.

 

«Dragon’s Dogma» har slippdato 25 mai 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«The Amazing Spider-Man»

«The Amazing Spider-Man» forventes å være en av storfilmene denne sommeren og som vanlig forventes også en tilhørende spilltittel. Selv kjenner jeg at jeg sitter med både stor skepsis og stort håp. Spill basert på film-lisenser er kjent for å være av en heller manglende kvalitet, men «Spider-Man 2» regnes også for å være et av de beste film-lisensierte spilltitlene. Spillet, som også blir kalt «The Amazing Spider-Man», skal visstnok være satt etter sommerens storfilm og vil derfor ha en egen handling. Denne uken debuterte Activision og Beenox en av spillets eksklusive skurker, nemlig Rhino. Se Rhinos debut-trailer under.

 

«The Amazing Spider-Man» har slippdato 26 juli 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. Egne versjoner til Nintendo Wii, 3DS og DS er også forventet.

«Starhawk»

Lightbox Interactives «Starhawk» er et av årets mest etterlengtede spill og denne uken åpnet beta-testingen for alle mann. Riktignok har Playstation Plus brukere hatt tilgang i litt over en måned, men denne uken ble beta-testen altså åpnet for alle. For å markere anledningen slapp de også en ny trailer. Traileren, som kan ses under, forteller litt om hva vi kan forvente av spillet i testfasen og burde ses av både gamle og nye testere.

 

«Starhawk» har slippdato antydet slippdato mai 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Planetside 2»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en såkalt «time lapse»-video fra «Planetside 2». Her får vi se skapelses-prosessen til en av «Planetside 2» sine konseptkunstnere.

 

«Planetside 2» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.