Nytt Prince of Persia-spill annonsert
0

Nytt Prince of Persia-spill annonsert

des 01 Spill.no  

Ubisoft annonserte nylig Prince of Persia: The Forgotten Sands til alle de nåværende stasjonære og håndholdte konsollene. Man regner med at det vil komme ut rundt mai neste år, som faller godt sammen med lanseringen av den nye Disney-filmen med Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

Det er ikke sikkert om spillet vil bli knyttet direkte til filmen, eller om den vil fungere som en sidehistorie, men Ubisoft har lagt sin reinkarnasjon av spillserien på is for å gå tilbake til Sands of Time-franchisen, som var en trilogi som ble gitt ut forrige generasjons konsoller.

Ikke mange detaljer har blitt avslørt om spillet foreløpig, men Ubisoft har sagt at vi kan forvente et gjensyn med mange fanfavoritter fra Sands of Time-serien, samt nye, innovative innslag. Spillet vil egne seg både hardcore gamere og de litt mer casual.

Hvilke tanker har dere om dette spillet? Er det bra at de vender tilbake til Sands of Time-franchisen?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.