Nytt Rockstar-spill på gang?
0

Nytt Rockstar-spill på gang?

feb 07 Spill.no  

Rockstars San Diego-studio averterer på nettstedet Gamasutra etter hjelp som passer studioets åpne verdener, sammen med ferdigheter med Playstation 3 og Xbox 360, samt neste generasjons konsoller.

PS3, Xbox 360 og neste generasjon

Rockstar San Diego er nok mest kjent for Red Dead Redemption, selv om de også står bak titler som Midnight Run, Table Tennis og Smuggler’s Run. Etter flere år med utvikling av cowboy-landskap, ser det nå imidlertid ut til at studioet er klare for nye eventyr. I en stillingsannonse på nettstedet Gamasutra, averterer studioet spesifikt etter folk som har ferdigheter som passer med “den brede og varierte spillbarheten man finner i Rockstars åpne verdener”, og nevner i tillegg plattformer som Playstation 3, Xbox 360 og til og med “neste generasjon”.

Hvilket spill det er snakk om, aner vi selvsagt ingenting om foreløpig, og Rockstar er kjente for å holde totalt tett før de er godt i gang med prosjektene sine. Men kommer selvsagt tilbake med mer når neste hint dukker opp.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.