Nytt spill fra Guerrilla Games
0

Nytt spill fra Guerrilla Games

des 28 Spill.no  

Guerrilla Games er, som mange av dere sikkert allerede vet, utviklerne bak Sonys høyt prisede «Killzone»-serie. Arbeidet på det kommende «Killzone 3» nærmer seg også slutten og nå skal det vise seg at de erfarne FPS-utviklerne skal bryne seg på et nytt spill og, skal vi tro hintene,kan det være satt til en helt annen sjanger.

 

Heltemodige fantasikarakterer?

Hermen Hulst, en av gründerne bak Guerrilla Games, avslørte tidligere i år at utviklerselskapet brygget på en ny spillserie og den helt uten relasjon til «Killzone»-serien. En ny spillserie trenger selvfølgelig nye folk og Guerrilla Games startet nylig søken etter en rekke avgjørende roller innenfor selskapet. Tar man en nærmere kikk kan det også virke som om Guerrilla Games har gitt oss et par hint om hva det nye spillet skal handle om. Jobbannonsene inkluderer nemlig fraser og ord som; «epic quest», «modern day Daedalus», «Dumbledore», «wizards», «monsters», «heroes», «heroic legend».

 

Dette kan i mine øyne hinte sterkt til at det nye spillet vil være satt til en fantasiverden. Det virker derimot som om Guerrilla Games fortsatt vil holde seg til førstepersons-skytespill, men muligvis med en veldig annerledes setting. Se alle jobbannonsene her. Tror du dette bare er en humoristisk og kreativ måte å se etter nye ansatte på, eller er det virkelig et fantasi-FPS som blir Guerrilla Games neste spill?

 

Guerrilla Games er snart klare med «Killzone 3», som har utgivelse 28 februar 2011. Spillet er eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.