Nytt spill i Batman: Arkham-serien i år
0

Nytt spill i Batman: Arkham-serien i år

feb 12 Spill.no  

Warner Bros. har hatt stor suksess med Batman: Arkham-spillene, utviklet av det britiske studioet RockSteady Games. Både Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City var kritikerroste publikumsfavoritter, og i et investormøte i går bekreftet ledelsen i Time Warner at et tredje spill i serien skal lanseres i løpet av 2013.

Ny utvikler

Det var de gode nyhetene. De potensielt dårlige nyhetene er at det ikke er RockSteady som skal lage det neste spillet, dette har nettsiden VG247.com fått bekreftet fra sine kilder.

Det betyr med andre ord at en helt ny utvikler skal fortsette serien. Hvem som har fått æren vet vi ikke ennå, men vi lover å holde dere oppdatert så snart vi vet noe mer om tittel, utvikler og annen info. Inntil da krysser vi fingrene sammen med Adam West og Burt Ward der oppe på bildet og håper på nok et knall Batman-spill.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.