Nytt The Walking Dead i morgen
0

Nytt The Walking Dead i morgen

jul 02 Spill.no  

Telltale har annonsert at deres nye The Walking Dead-eventyr med undertittel 400 Days er klar for lansering denne uken. I morgen, 3. juli, dukker spillet opp på Steam mens Xbox 360 og Playstation 3-versjonen kommer like etter. iPad-utgaven følger neste uke.

Bindeledd

Det episodebaserte The Walking Dead var et av de mest kritikerroste spillene i fjor, og har fått mye honnør for sin engasjerende historie og minneverdige hovedpersoner. Spillets sjette episode avsluttet det Telltale Games kaller sesong en av spillserien, og til høsten fortsetter spillet med sesong to.

Spillet som lanseres denne uka, med undertittel 400 Days, er et slags bindeledd mellom de to sesongene. Handlingen foregår rent tidsmessig mellom sesong en og to, og vi får styre fem nye hovedpersoner. Lagringsfila fra sesong en kan importeres i sesong to (med alle konsekvenser basert på valg du tok da), og lagringsfila fra 400 Days kan så importeres i sesong to.

The Walking Dead: 400 Days lanseres på PC 3. juli, Xbox Live Arcade 5. juli, Playstation 3 10. juli og iOs 11. juli.

Har du lyst til å lage din egen artikkel på Spill.no? Klikk her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.