Panamakanalen i grus
0

Panamakanalen i grus

des 17 Spill.no  

DICE sitt «Battlefield: Bad Company 2» er forventet på nyåret og det er nok mange spillere som sitter på pinestolen og venter. Spillet har allerede hatt god suksess med sin pågående beta på Playstation 3.  DICE kunngjorde tidligere denne uken at  over 300 000 spillere har deltatt, hvorav ihvertfall 150 stykker er medlemmer her på Spill.no. Tilsammen har disse 300 000 spillerne samlet over 45 millioner «kills». Da er det jo synd at det blir slutt på beta-spillingen mandag den 21. desember, neste uke. Som plaster på såret kan man ihvertfall trøste seg med at Electronic Arts og DICE har gitt ut en ny trailer til spillet.

Den nye traileren, som kan ses under, viser frem et nytt brett fra spillets flerspillerdel. Brettet er satt til Panamakanalen, noe som er et veldig realistisk mål for en moderne krigs-setting. Vi får se et krigsherjet Panama med falne bygninger og  ødelagt terreng. Et kaotisk slag pågår med et mangfold av kjøretøy og infanteri med våpen av alle slag. Med andre ord, alt man kan forvente av et spill i «Battlefield»-serien.


«Battlefield: Bad Company 2» lanseres her tillands 5. mars 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.