Pandaer i neste utvidelse?
0

Pandaer i neste utvidelse?

aug 03 Spill.no  

Blizzard registrerte nylig varemerket Mists of Pandaria, noe som har satt i gang rykter om at Pandaren-rasen vil vende tilbake i neste World of Warcraft-utvidelse.

Aprilspøk

Da Blizzard i 2005 publiserte en aprilspøk om pandaer i Warcraft 3, var det ingen som hadde forutsatt at dette skulle sette i gang en fanbevegelse som til slutt klarte å få en egen pandarase inkludert i spillet.

Det martial arts-, natur- og øl-elskende Pandaren-folket var også visstnok opprinnelig planlagt for World of Warcraft-tilleggspakken The Burning Crusade, men skal ha blitt byttet ut med Draeni-rasen i siste liten, på grunn av kinesiske lover som beskytter det utrydningstruede dyret. Kina er som kjent et enormt marked for Blizzard.

Patentregistrering

Nå ser det imidlertid ut til at utvikleren har planer for de pelskledde dyrene. Nylig registrerte Blizzard varemerket Mists of Pandaria, noe som har skapt håp blant ivrige WoW-spillere om at alliance-siden skal få et nytt tillegg.

Etter at et lanseringsdokument ble lekket fra Blizzard i fjor, er det mye som tyder på at den fjerde World of Warcraft-tilleggspakken skal havne på markedet en gang til våren neste år, samkjørt med filmen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.