Peace Walker for PS3?
0

Peace Walker for PS3?

mai 24 Spill.no  

I går kunne vi fortelle om Sonys nye konsept, Playstation Portable Remaster Series, hvor utvalgte titler fra PSP-biblioteken vil få en real HD og 3D-oppussing, håndkontroller-tilpassing, online-flerspiller og et felles lagringsfilformat. Så langt har kun én tittel vært annonsert, Monster Hunter 3rd, som skal lanseres i Japan til sommeren.

Mer på E3

Nå hevder franske JVN å kunne bekrefte at en PS3-versjon av det svært så populære Metal Gear Solid: Peace Walker vil annonseres på den kommende E3-messen (les en Google-oversatt versjon av siden her). Hvorvidt vi vil se noen samarbeidsmodus, oppgradering til 3D eller lignende sier artikkelen ingenting om, men det skal i det minste være støtte for håndkontroller.

Format og pris for distribusjonen er ennå ikke fastsatt av Sony, men JVN hevder vi kan forvente oss nedlastbare spill via PSN til en prislapp som vil legge seg over 30 euro, eller rundt 250 norske kroner.

Det er ikke første gang vi hører om en PS3-versjon av Peace Walker. Allerede for ett år siden, før PSP-lanseringen, ymtet Konami frempå muligheten for å på sikt kunne tilby spillet også via PSN.

Spill.no kommer selvfølgelig til å være på pletten når Peace Walker eventuelt annonseres på Sonys pressekonferanse før E3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.