Playstation 4, Xbox 720 og Wii U på årets E3?
0

Playstation 4, Xbox 720 og Wii U på årets E3?

jan 06 Spill.no  

Spekulasjonene om hva som skal vises frem av ny maskinvare på årets E3-messe har florert siden i fjor høst, men det britiske bransjemediet MCV mener å ha snakket med kilder som kan bekrefte at både Sony og Microsoft kommer til å vise frem sine nestegenerasjonskonsoller på årets E3-messe som går av stabelen i juni i Los Angeles.

Frykter Wii U

Nintendo var tidlig ute i fjor med Wii U, oppfølgeren til Nintendo Wii som styres med en kontroller som er et slags lesebrett blandet med en kontroller. Ifølge MCV frykter både Sony og Microsoft at Nintendo kommer til å få et solid forsprang dersom de får lansere Wii U uforstyrret i høst, og vil derfor avduke sine kommende nestegenerasjonskonsoller på årets E3-messe.

Dersom både Microsoft, Sony og Nintendo viser frem sine nye spillkonsoller på E3, blir det i så fall første gang i historien at alle hardwareprodusentene viser ny maskinvare på samme E3.

Ifølge MCV kommer Sony og Microsoft mest sannsynlig til å vise frem prototyper av de kommende konsollene sine, og det er lite sannsynlig med en lansering av neste generasjon Playstation allerede i år.

Uansett kan det virke som om årets E3 kan bli svært spennende for oss som er interessert i spill.

Hva synes du? Er det for tidlig med en ny generasjon konsoller nå? Eller er du klar for neste generasjon allerede? Diskuter i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.